Shoes en fashion die je moet hebben deze zomer

Trends komen en gaan weer. We hebben allemaal wel meegemaakt dat we een kledingstuk een tijdje heel veel hebben gedragen, maar dat het het jaar daarna gewoon in de kast bleef hangen. Natuurlijk heb je ook, dat als je het lang genoeg laat hangen in je kast dat het dan weer helemaal in de mode komt. Er zijn ook fashion items die enkele jaren in de mode blijven. Dat is wel zo makkelijk, en zo leuk. En ook wel zo goed voor je portemonnee. Deze toffe fashion blijft of in de mode, of moet je überhaupt gewoon in je kast hebben.

Witte sneakers

De witte sneaker zien we al enkele jaren. De variant waarbij de schoen helemaal wit is, of de variant waarbij op de achterkant een klein stukje kleur zijn. Ze zijn allebei super mooi en passen ideaal bij een skinny jeans. Waar ze lekker licht zijn voor in de zomer kan je ze ook makkelijk in de winter aan. Een echte all-round schoen dus.

Joggingbroeken

In deze zomer heb je tijd om te relaxen, maar ook om weer even lekker te sporten. Het is zalig om met dit weer lekker door het bos te hardlopen, of als je vroeg bent kan je ook op het strand even een rondje maken. Dan kan je natuurlijk een saaie joggingsbroek aan trekken, of je kan het leuker aanpakken. Er zijn superveel zomerse exemplaren met leuke printjes. Zo zie je er goed uit, het zit lekker en het is niet te warm.

Heuptasjes

Het was helemaal in de mode in de jaren ’80 en ze zijn helemaal terug; de heuptasjes. Het zijn super casual items, die ook goed bij elke outfit passen. Of je nou een skinny jeans met een bloesje aanhebt of een jurkje. Er zijn ook super veel variaties van deze tasjes; denk aan het materiaal van de band tot de print op het tasje zelf.

Wil jij nu ook helemaal los gaan met shoppen? Check even Pinterest of Instagram voor de laatste mode trends zodat je weer helemaal bij bent. Om de nieuwste modetrends te shoppen kan je altijd terecht op bijvoorbeeld Winkelstraat.nl (met enorm veel verschillende winkels onder 1 dak), Asos of DeBijenkorf.