Zeldzame Louis Vuitton Capucine’s

De Louis Vuitton Capucine’s zijn inmiddels terug in de collectie en nemen een prominente positie in. Helemaal nu ze ook nog een make-over zijn ondergaan. Er is namelijk sinds kort een Croc versie verkrijgbaar.

De Capucine’s collectie

De reden laat zich raden….Louis Vuitton wil exclusiever worden en deze ontwerpen helpen daarbij. En laten we eerlijk zijn. Dat is helemaal niet erg want menig fashionjunk of tassenfetischist wil deze variant in de kast hebben staan.

Naast de geweldige uitvoering in Croc is deze tas heel divers te gebruiken. Zo kun je hem met de hand dragen, over de schouder of gewoon op de elleboog. Een tas die je echt kunt gebruiken dus!

Maar veel vetter is de flap waarmee je de tas kunt sluiten. Doe je de flap erover dan blijft een klein bloemicoontje over. Heel subtiel. Maar klap je de flap naar binnen dan zie je heel sophisticated het LV logo. Werkelijk een prachtig ontwerp vinden we op de redactie. En om het nog een keer duidelijk te zeggen,…dit is functionaliteit en sophistication in één.

Een Capucine kopen

Maar je komt niet makkelijk aan deze tas. Ze zijn heel zeldzaam en alleen verkrijgbaar in enkele Louis Vuitton winkels. Je kunt de tas in twee maten krijgen: MM (36 x 23 x 14 cm) en GM, waarbij GM de grootste variant is. Hou er wel rekening mee dat de Croc versie al gauw 40.000 euro kost. Dat dat wordt even sparen….of niet?

Ontdek alles over de Capucine handtas Croc versie van Louis Vuitton. Een geweldige handtas met een fenomenale afwerking.

Ontdek alles over de Capucine handtas Croc versie van Louis Vuitton. Een geweldige handtas met een fenomenale afwerking.