Rihanna’s style

Rihanna staat bekend als een fashionista pur sang en wordt al jaren bestempeld door de modewereld als hét stijlicoon. Niet voor niets is ze de muze van ontwerpers als Olivier Rousteing  (Creative Director bij Balmain) . Ze wordt regelmatig gepamperd en in de watten gelegd  door de meest mooie merken, heeft onderonsjes met Karl, krijgt tassen van Chanel gratis en Louboutin ontwerpt speciaal voor haar custom made boots.  Feels like heaven in onze ogen! Ook tijdens haar Diamonds tour staan designers in de rij om met Riri te werken. Denk: Givenchy, Louboutin , YSL en veel meer. Benieuwd naar Riri’s outfits? Hieronder een overzichtje om jaloers van te worden!

Custom Made Louboutins

Voor één van haar concerts werden er custom made witte dijlaarzen gemaakt door niemand minder dan Christian Louboutin. In combinatie met een see through T-shirt van het label Sea of Desire laat Rihanna haar badgirl style maar weer eens naar boven komen.We love it!

Givenchy knielaarzen

Hoofdontwerper Riccardo Tisci van modehuis Givenchy ontwerpt voor haar een paar schoenen en outfits die regelmatig de modebladen halen. Een perfecte mix tussen haute couture en streetwear. En Rihanna weet natuurlijk als geen ander hoe ze die twee moet combineren. Eén van haar outfits bestond uit een oversized zwarte hand geborduurde parka, een zwart-witte leren BH versierd met goud, een met goud bezaaide short én bijpassende geborduurde knielaarzen.

Givenchy sneakers

Riri kan niet constant op hoge hakken paraderen en kiest daarom ook voor platte schoenen, maar dan wel met een hoogstandje haute couture. De holographic sneakers ontwierp Riccardo Tisci speciaal voor de Diamonds tour en dat de sneakers niet voldoende waren bewijst Riri maar weer. Want ook de jas en jurk was geheel in holographic! Shine bright like a diamond!