Wintermode 2013: Artful Décor

De wintermode van 2013 staat in het teken van diverse modetrends. Van de Schotse Ruit en de roze jas tot de cut out boot en fashion met een kunstzinnige touch. Door die laatste laten heel wat designers zich deze winter inspireren. Ontwerpers als Dolce & Gabbana, Alexander McQueen, Saint Laurent en Roberto Cavalli borduren hun collectie voort op de schoonheid van kunst. Met name op het gebied van schoenen en accessoires is het Artful Decor thema dit seizoen helemaal hot!

Wintermode 2013: Artful Decor. Alles over de wintermode 2013: Artful Decor. Ontdek alles over fashion trends, musthaves en schoenen hier. Lees het nu.

Clutches bezet met parels, tassen geïnspireerd op het katholicisme en schoenen met een sprookjesachtig uiterlijk. De wintermode van 2013 was op het gebied van schoenen nog nooit zo uitbundig. Ingewikkelde borduursels, een hoge dosis bling bling en heel wat handwerk, daar draait het dit seizoen om. Helaas hebben we deze trend nog niet in vol ornaat gespot bij de H&M’s en de Zara’s, maar misschien dat daar nog verandering in komt! Tot die tijd moeten we het doen met de jaloersmakende collecties van de grote modehuizen of is er toch hoop? Want je zou natuurlijk ook je eigen schoenen kunnen pimpen!

Do it yourself

De do it yourself- filmpjes zijn nog steeds ontzettend populair op Youtube. Binnen no time weet je hoe je je eigen Céline shirt maakt of hoe je je saaie pumps omtovert tot een glitter & glamour schoentje. Alles kan en dat geldt ook voor deze trend. Het enige dat je nodig hebt is lijm, een aantal mooie verschillende kralen en steentjes en een pump of andere schoen van suède of stof. Helemaal niet moeilijk en kostenbesparend!