Vintage Wearhouse nu voor alle vintagelovers!

Ben je ook zo’n grote fan van vintage en speur je altijd de laatste markten en winkeltjes af opzoek naar nieuwe schatten? Dan moet je misschien een bezoek brengen aan de Vintage Wearhouse! En voor wie  denkt dat het weer om de zoveelste vintage winkel gaat, heeft het mooi mis! De Vintage Wearhouse is een groothandel/winkel die voor iedereen toegankelijk is. Juist ja, een paradijs voor de echte vintagelover!

Big & Small

Naast groothandelaren kunnen ook particulieren terecht bij de Vintage Wearhouse. De prijzen zijn betaalbaar en hetzelfde voor zowel andere groothandels als particulieren. Ook jij kan dus profiteren van de lage prijzen! Je bepaalt zelf of je met één stuk of met 100 items weggaat, de choice is yours! Voor een leuke prijs vind je de mooiste vintage schatten op een oppervlakte van 300 m2. De Vintagejunks kunnen dus hun hart ophalen! Sinds 8 oktober 2013 kun je terecht op de Geldersekade in Amsterdam waar de groothandel is gevestigd.

Ladies & Gents

Zowel mannen als vrouwen kunnen terecht bij de Vintage Wearhouse. Ga voor een stoer motorjack, een paar unieke All Stars of een sheepskin jas. De heren kunnen genieten van onder andere Burberry trenchcoats, carnaby sweaters en originele Levi’s spijkerbroeken.

Openingstijden

De Vintage Wearhouse is van maandag tot en met zaterdag open van 11.00 tot 19.00 uur. Laat je verrassen en misschien tik je wel een paar schatten op de kop!

Gegevens

Adres: Geldersekade 37,1011EJ, Amsterdam

Telefoon: 020-2212781

Organisatie: C4CVintage