Video: Rihanna’s Balmain campagne 2014

Het nieuwe jaar begint goed, zo ook voor Rihanna die in de nieuwe campagne van modehuis Balmain schittert. Als één van Olivier Rousteing’s muses bleef een samenwerking natuurlijk niet uit. Riri zal het gezicht worden van de nieuwe lente campagne 2014 van het eigenzinnige modehuis.

Rihanna Balmain

‘’Ik ben al zo lang gek op Balmain en om nu eindelijk samen te werken met hen is gewoon briljant’’, aldus een vereerde Rihanna. Ondertussen is creatief directeur van Balmain –Olivier Rousteing- laaiend enthousiast over de samenwerking met Riri. ‘’Een paar maanden geleden kwam ze naar onze studio en vanaf toen wilde ik een collectie rondom haar creëren’’, aldus Rousteing. Ze is het nieuwe icoon. Ze mixt fashion met muziek en mijn collectie is daarop geïnspireerd, gaat hij verder. Bekijk hieronder de video’s van Rihanna voor Balmain, maar neem ook een kijkje op het Instagram account van Olivier Rousteing die verschillende kiekjes plaatste van de shoot.

Dutch duo

De campagne is geschoten door het Nederlandse topfotografen duo Inez van Lamsweerde en Vinoodh Matadin. Er is gekozen voor een jaren ’80 setting in New York waarin Riri te bewonderen is in geweldige outfits van het luxe modelabel.

Beeld: Flickr