Uggs sale! bestaat dat wel?

Zoek eens voor de grap in Google op Uggs sale. Je krijgt een flinke reeks resultaten die je doen vermoeden dat je Uggs kunt kopen tegen lagere prijzen. Een ‘ sale’ prijs. Maar niets is minder waar. Bij geen van de officiële aanbieders kun je Uggs goedkoper kopen.

Officiële Uggs

We bekeken het aanbod van aanbieders als Zalando, Vimodos en De Bijenkorf die op de eerste resultaatpagina van Google verschijnen wanneer je zoekt op ‘ Uggs sale’. Bij geen van de aanbieders is sprake van lagere prijzen voor Uggs. En dat zou je wel verwachten als je zoekt op deze zoekterm. Maar niet dus. Wel kun je bij Zappos Uggs kopen in de ‘ sale’ maar die worden niet naar Europe verscheept. Jammer dus!

Advertenties

Ook een blik op de advertenties geeft ons weinig hoop. De discount aanbiedingen tot 70% betreffen aanbieders van Uggs die niet van Deckers Outdoor Corporation zijn. Dat is  namelijk de eigenaar van het merkrecht van de echte Uggs zoals wij die hier in de winkel kopen. Nee die 70% heeft betrekking op een Australische aanbieder Uggbootsmadeinaustralia.com.au die laarzen verkoopt die op de Uggs van Deckers Outdoor lijken maar niet van het Uggs merk zijn. In Australië is de generieke naam voor deze laars namelijk Ugg en daarom mogen in Australië aanbieders van ‘ sheepskin’ laarzen het woord Uggs gebruiken. Het lijken dus enorme kortingen maar het betreft niet de Uggs die jij in je kast wilt hebben.

Jammer

Nee, het mag duidelijk zijn. Sale bestaat niet echt voor Uggs. Nou misschien voor de niet gangbare modellen en kleuren.  Zo biedt van den Assem bijvoorbeeld Classic Mini’s aan in plaats van 159,95 euro slechts 111,95. Verder bieden ze ook een Classic Sparkls model aan voor 153,95 in plaats van 219,95 euro. Het zijn alleen de koopjes waar je naar opzoek bent. Helaas moeten we concluderen dat we geen interessante ‘sale’ zijn tegengekomen van Uggs.

Wil je ook de waarheid achter de Ugg Outlets ontdekken? Kijk dan hier eens. Of misschien wil je waarheid achter Goedkope Uggs te weten komen.