Trend report: luipaardprint

De luipaardprint is een print die eigenlijk nooit out of fashion is. Maar dan hebben we het natuurlijk niet over de luipaardprint á la Nel Veerkamp. Nee, de luipaardprint is er één die zorgvuldig gedragen moet worden. Dus geen from top to bottom outfit, maar subtiele details die klasse uitstralen.

Designers

Dolce & Gabbana was één van de eersten die begonnen met het gebruik van deze dierlijke prints. En tegenwoordig zit in elke collectie wel een item gedecoreerd met de luipaardprint. Maar ook highstreet ketens als H&M en Zara hebben tegenwoordig een vast plekje gereserveerd in de schappen voor deze klassieke print.

Trend report: luipaardprint. Lees hier alles over de luipaardprint in het trend report. Een echte musthave voor dit seizoen. Laat je nu inspireren!

Fashion

Luipaardprintjes zien we elk seizoen en elk jaar wel terugkomen in een nieuw jasje. Deze winter is bijvoorbeeld een faux fur jas met luipaardprint één van de musthaves die niet op je shopping list mag ontbreken.  Maar ook op het gebied van schoenen is de luipaardprint een echte hit. Sneakers, booties, pumps tegenwoordig zien we deze print overal! Van luxe tot betaalbaar tot goedkoop, je kunt het zo gek maken als je zelf wil! Dit seizoen zien we bij onder andere Supertrash, Gianvito Rossi, Michael Kors en Louboutin de leopard print terugkomen.