Topshop komt naar Amsterdam!

Je zal het vast al gehoord hebben, maar misschien ook niet. Het is in ieder geval geweldig nieuws! De Britse multinational Topshop komt terug naar Nederland! Op 2 september opent de modeketen een shop-in-shop in de Amsterdamse Bijenkorf. En hierdoor hebben H&M, River Island en Zara een serieuze concurrent erbij! Dus ben je tegen die tijd in de buurt van Amsterdam? Sla dan een bezoek aan Topshop in de Bijenkorf zeker niet over!

We love Topshop!

Topshop is gespecialiseerd in kleding, schoenen, make-up en accessoires. Een walhalla voor de echte Fashionjunk dus! Met 440 winkels in 37 landen is Topshop geen kleine speler op de internationale modemarkt. Nu dan eindelijk in Nederland met 150 m2 aan uitsmijters in geweldige kleding en schoenen op de eerste verdieping van de Bijenkorf. Voor de heren komt er een speciale 140 m2 afdeling Topman op de begane grond van het warenhuis.

Kunnen we met zijn allen gaan genieten van de nieuwe herfst/wintercollectie van Topshop die er mag wezen. Reserveer dus alvast wat euro’s en tijd om te smullen van de nieuwe Topshop op 2 september a.s.!