Budget tip: Nike Performance sneakers

Een leuke budget tip van Nike! Deze sneakers zijn zowel budgetproof als sportyproof! Deze Nike Performance sneakers CITY COURT VII zijn zowel geschikt voor sporten als een sporty casual look!

Nike is een van de belangrijkste schoenenmerken die de popcultuur heeft gevormd zoals die nu is. Ook heeft het begrip ‘Cool’ bizar veel gemeen met het bijzondere lifestylemerk. Deze schoenen ademen een hoog Cool-gehalte en niet alleen door de mintkleur! De schoenen zijn met tal van looks & outfits te combineren. Tip: draag voor een casual-chic stijltje de sneakers met een skinny jeans en getailleerdb blazertje. Stijl af met een statement zonnebril á la Jackie O voor die klassieke look! Handig om te weten: De sneakers vallen iets kleiner uit. Maar gelukkig er zijn ook halve maten beschikbaar. Hebben? Ze kosten maar € 49,95! Kortom, een leuke schoen voor een geweldige prijs!

Alles over Nike Performance sneakers. Lees hier alles over leuke Nike Performance sneakers. Super stylish, comfortabel en budgetproof tegelijk!

 

Over Nike

Grappig als je bedenkt dat Nike ooit is begonnen in een kofferbak in 1955. De kofferbak van deze auto was van niemand minder dan Phil Knight. Deze man was het brein achter het label Swoosh. Phil zocht  samen met zijn coach van de universiteit Bill Bowerman naar de perfecte hardloopschoen. Deze hardloopschoenen zouden een mix van lichtheid en duurzaamheid moeten combineren. Uit deze gedachte ontstond Nike. Inmiddels is Nike uitgegroeid tot een wereldberoemd sportmerk en is het zelfs een way of life geworden. De schoenen van Nike zijn legendarisch en worden tegenwoordig gedragen door de beste atleten, tal van beroemdheden en de girl next door. Iedereen heeft wel een paar Nike’s in de kast staan. Van jong tot oud ongeacht man of vrouw!