Ted Baker opent winkel in Maasmechelen Village.

Fan van Ted Baker? Dan is dit misschien iets voor jou! Het Britse label Ted Baker heeft afgelopen zaterdag op 13 juli zijn eerste stand alone shop openen in outlet shopping centrum Maasmechelen Village. Het merk dat bekend staat om zijn ready- to- wear collecties voor zowel heren als dames en voegt zich daarbij in het rijtje van andere luxe merken.

Bij binnenkomst doet de winkel van Ted Baker je denken aan een traditionele Belgische brouwerij.  De muren hebben diamantvormige details en voor het interieur zijn materialen als leer en messing waardoor de winkel een echte Belgische sfeer ademt.

Maasmechelen Village

Maasmechelen Village is één van de bekendere chiquere  outlets van België. Naast Ted Baker zijn er tal van andere merken vertegenwoordigd. Denk aan a-labels als 7 for All Mankind, Marlies Dekkers, G-Star RAW, Karen Millen, Guess en UGG Australia.  In dit shopping centrum zijn meer dan 100 outlet boetieks te vinden met prijzen  die 30% tot 60% lager zijn dan de winkelprijs. Het leuke is dat Maasmechelen Village 7 dagen per week is geopend. Je kunt hier dus elke dag heerlijk shoppen en genieten van de meest luxe artikelen op het gebied van mode en interieur. 

Ted Baker Nederland

Ted Baker heeft in Nederland geen eigen shop. Items van het Britse label wordt onder andere in de Bijenkorf verkocht en andere boetieks.