Saint Laurent fluffy boots

Is het een hond? Een hoopje wol? Zijn het pantoffels? Nee, nee en nog eens nee. Het zijn de harige boots van Saint Laurent!

Dit excentrieke paar schoenen zullen je niet gauw ontgaan, mocht je ze ooit nog eens tegenkomen op straat. De laarzen, zijn na de jarenlange werelddominantie van de Ugg Boots een verademing om te zien.

Glamour goat

De Patti boots bestaan uit geitenharen – lekker warm tijdens de koude dagen. De studs geven de Saint Laurents een stijlvolle touch. De harige schoen heeft een leren voering en een rubberen zool voor stevigheid. De lengte is precies goed: je kunt hem makkelijk combineren met een paar jeans, of nog beter zelfs: een leren broek.Combineer deze boots anders met een mooie maillot of panty en draag er een mooie poncho bij.

Saint Laurent fluffy boots. Alles over deze fluffy Saint Laurent boots voor de winter van 2014. Laat je inspireren en shop deze grappige musthave nu.

Prijs 

De schoenen zijn makkelijk aan te trekken: net zoals Uggs hebben ze geen rits. Qua prijs is hij niet te vergelijken met een Ugg: 1395 euro.