Stuart Weitzman’s Nudist stiletto is een hit!

Noem het de hardst werkende schoen in de showbizz! In de afgelopen 12 maanden heeft de ‘Nudist’ van Stuart Weitzman meer dan 80 rode loper events afgelopen en heeft de paparazzi meer dan 60 celebs gespot met deze heels van het schoenenlabel . De conclusie? Hot en trending in Hollywood! A-listers zetten hun Jimmy Choo’s en Blahniks massaal aan de kant voor het huidkleurige pumpje van Stuart Weitzman.

No brainer

Volgens de top stylisten van Hollywood is de Nudist stiletto van Weitzman een no brainer. Het label voorziet hen van een ‘kast’ met verschillende maten en kleuren die geschikt zijn voor elke gelegenheid. Volgens Jill Lincoln- style director bij Rachel Zoe- werden de gebeden verhoord voor echte schoenenliefhebbers toen de ‘Nudist’ uitkwam. ‘’Het is een go-toe schoen wanneer we niet willen dat de focus van de outfit afneemt’’, aldus Jill.

Stuart Weitzman’s Nudist stiletto is een hit! Alles over de schoenen die hot & trending zijn in Hollywood. De neutrale stiletto van Stuart Weitzman.

Celebs

Grote namen als Sofia Vergara, Jennifer Lawrence, Kiernan Shipka, Gabrielle Union en Jennifer Garner hebben het neutrale hakje van Stuart Weitzman allemaal gedragen op de rode loper. Maar wie denkt dat deze stiletto goedkoop is heeft het mis! Prijzen variëren van 300 euro tot 475 euro, maar dan verricht deze wel wonderen voor je figuur. De neutraalkleurige variant verlengt namelijk optisch je benen, aldus stylist Illaria Urbinati. 

Stuart Weitzman’s Nudist stiletto is een hit! Alles over de schoenen die hot & trending zijn in Hollywood. De neutrale stiletto van Stuart Weitzman.

Kate Moss in de Stuart Weitzman campagne in de zwarte Nudist-sandals.