Stijlicoon Olivia Palermo

Wie aan stijl en fashion denkt, denkt aan Olivia Palermo. Deze it-girl werd beroemd door haar deelname aan de serie The City en is sindsdien uitgegroeid tot een waar stijlicoon. Fashion Weeks, fontrow, rode lopers? Olivia is er allemaal bij en dat allemaal dankzij haar gevoel voor stijl en mode!

Naast fashionista was Olivia ooit ook model en sierde ze de covers van modemags als Elle, Marie Claire en Shop till you drop. Naast haar modellen carrière en realitybabe in The City heeft Olivia het toch ver weten te schoppen. Zo lanceerde ze onder andere een eigen sieradenlijn en was ze gast redacteur bij Piperlime.com. Ook heeft Olivia een eigen blog waarop ze schrijft over mode en stijl. Je kunt zelfs shoppen uit Olivia’s garderobe! Neem wel een flinke portemonnee mee, want de pareltjes van la Palermo kosten wat!

Stijl tips

Over haar eigen stijl zegt ze:  ‘’Ik ben wat conservatief en laat niet te veel van mezelf zien’’. Een goede balans is belangrijk, zorg er dus voor dat je je lichaam kent en dat je daarop je stijl aanpast naarmate je ouder wordt. Wees er verder bewust van wat je wel en niet staat. Speel met kleuren en patronen, dit maakt het interessanter’’, aldus de prinses van stijl.

De stijl van Olivia Palermo

Olivia houdt van mixen en matchen. Haar stijl is een mix tussen vrouwelijk, klassiek en modern. Ze is ook gek op vintage en colourblocking. Maar ook een goede jeans, een leer jack met een basic top is besteed aan Olivia.

Favoriete merken

Olivia heeft natuurlijk een kast waar wij alleen maar van kunnen dromen. Toch heeft ze ook een aantal favo merken waar ze graag shopt. Een aantal van die labels zijn Tibi, Charlotte Olympia en French Sole.