Shop tip: Manebi espadrilles

Vandaag kunnen we eindelijk genieten van de eerste echte zonnestralen! Hoewel het lente seizoen officieel nog moet beginnen, zijn ze in modeland al volop bezig met de laatste zomermusthaves. Zwierige rokken, crop tops, zonnebrillen en espadrilles sieren momenteel de rekken in heel wat winkels. Met name dat laatste item is ook dit seizoen weer erg populair.

Manebi espadrilles

Espadrilles zijn hot! Verschillende merken waaronder Valentino en Fendi hebben een paar in de spring/summer collectie zitten. Maar als echte Shoejunks zijn wij natuurlijk altijd opzoek naar nieuwe labels. Onze redactie spotte het label Manebi, vernoemd naar een klein maar charmant wijkje in St. Tropez. Het label werd geboren uit de inspiratie en visie van een groep vrienden die een passie hadden voor de zomer en liefde koesterde voor reizen.

Stijlvol en comfi!

Manebi Espadrilles zijn geschikt voor elk moment van de dag: een dag op het strand, voor een drankje in de stad, naar een feestje op een jacht. Comfortabel en stijlvol , super voor zowel overdag als ’s avonds.

Prijzen

Gelukkig kunnen we online terecht bij Netaporter voor de zomerse espadrilles van Manebi. Prijzen beginnen bij 50 euro.