Shop tip: Go Gold Collection H&M

Deze collectie is geïnspireerd op de outfits voor de Olympische Winterspelen, maar dan wel met een fashionable randje. De Go Gold Collection bestaat uit functionele sport en casual items speciaal gemaakt voor de winter. Zo spotten we een te gek thermo jurkje, een trui gemaakt van scuba stof, een tweezijdig donzen jack en gave legging voorzien van slangenprint. Creëer je eigen Olympische look en ga voor een stijlvolle sporty chic outfit!

Sneakers

Deze sneakers uit de Go Gold Collection van H&M zijn helemaal te gek en bovendien niet duur! Deze leren sneakers zijn afkomstig uit de Go Gold Collection die H&M speciaal ontwikkelde in samenwerking met het Zweeds Olympisch team. De sneakers zijn gemaakt van leer voorzien van veters en een leren voering! Bovendien zijn deze sneakers er ook voor de heren voor dezelfde prijs van €49,95.

Shop tip: Go Gold Collection H&M. Lees hier alles over onze shop tip: Go Gold Collection H&M. Creëer je eigen Olympische look en ga voor sporty chic!

Collectie

De Go Gold collectie is bestemd voor zowel de ladies als de gents. Stoere en stijlvolle kledingstukken die je ook nog eens warm houden en je beschermen tegen alle weersomstandigheden door het gebruik van verschillende lagen stof. Zowel functioneel als fashionable! Laat je inspireren door H&M!