Buscemi sneakers: musthave brand 2014!

Wij zijn altijd gek op schoenenmerken die ergens voor staan. In de spotlight dit keer Buscemi sneakers. Deze schoenen worden handgemaakt in Italie en dat is waar het label ook voor staat: kwaliteit en vakmanschap. 

Buscemi sneakers 125 mm

Op het gebied van sneakers is het Buscemi 125 mm design razend populair: high tops met hier en daar een opvallend detail. We zien deze sneakers inmiddels overal opduiken. Dit design is verkrijgbaar in de kleuren rood, wit en zwart. Het gouden slot en de hardware zorgt voor een opvallende look en dat is ook niet onopgemerkt gebleven in de fashion media.

Fashion fans!

In de modebladen, op Instagram #buscemi en natuurlijk aan de voeten van modefanaten, bloggers en stylisten. Op  het gebied van sneakers weet dit eigenzinnige label maar al te goed wat echte Shoejunks willen. Inmiddels zijn de 125 mm sneakers online uitverkocht… En nu maar hopen dat er straks weer voorraad is!

Prijzen

Voor wie denkt dat Buscemi staat voor budget heeft het mooi mis! Prijzen van de Buscemi 125 mm variëren van 550 euro tot en met 715 euro.