Shop online: Designer vintage

Wie is er niet gek op designer mode? Iedere fashionista droomt er weleens van een dagje helemaal losgaan in de duurste winkels die je je maar kan voorstellen. Wat dacht je van ongelimiteerd shoppen bij Chanel op de Champs Elysees en daarna meteen door naar Louis Vuitton voor een hele kofferset met jouw initialen erin gedrukt! Te mooi om waar te zijn? Niet meer! Tegenwoordig is er de website: designer vintage. Online shoppen was nog nooit zo leuk!

Designer vintage Shop online bij designer vintage. Bij designer vintage vind je alles op het gebied van mode en fashion. Shop hier online voor alle mode en fashion.

Bij designer- vintage.com kan je tassen, schoenen en kleding van allerlei luxe merken shoppen tegen goedkopere prijzen.  Designer vintage is eigenlijk een luxe marktplaats waar vraag en aanbod samenkomen. Denk aan die Chanel 2.55 Jumbo XL of de Hermes Birkin bag. Bij designer vintage is de kans groot dat je jouw droom musthave op de kop tikt. Zonder wachtlijsten én alleen originele exemplaren verdienen een advertentie. Nep komt er dus bij Designer Vintage niet in! Je hoeft dus niet bang te zijn dat je tas er eentje blijkt te zijn waarop staat ‘Made In China’. Designer vintage werkt samen met mode experts en personeel van de desbetreffende modehuizen. Voordat de advertentie op de website komt, is er namelijk een heel controle proces aan vooraf gegaan. Pas wanneer ze er 100% zeker van zijn dat de items origineel zijn worden ze geplaatst op de site. Verder is het kosteloos om je te registreren en kan je via de site makkelijk corresponderen met aanbieders. Het enige dat je moet doen is een account aanmaken en je bent helemaal klaar voor het shoppen van jouw ultieme musthaves! Je kan er designer spullen shoppen vanaf 50 euro dus duur hoeft het niet te zijn. Maar sta er niet van te kijken als je een Hermes krokodillen leren Birkin Bag van 10.000 euro ziet staan, die zijn er namelijk ook…zo af en toe!

I love vintage Shop online bij designer vintage. Bij designer vintage vind je alles op het gebied van mode en fashion. Shop hier online voor alle mode en fashion.

Vintage is voor vele fashionista’s een must in de garderobe. Het geeft je outfit nét even iets extra’s en daarnaast is de kans groot dat je de enige bent die ermee loopt. Ook is de kwaliteit van vintage vaak beter, omdat vroeger de focus lag op kwalitatief goede stoffen en materialen. Ben je dus een echte vintage gek en beschik je over een hoog I love vintage gehalte? Sla een bezoek aan designer-vintage.com dan zeker niet over!