Shoeby opent allereerste fysieke webshop in Nederland

Onlangs op 28 augustus opende webshop Shoeby een innovatief winkelconcept: een fysieke webshop in Eindhoven. De winkel heeft geen personeel en geen voorraad . Hoe dat er uit ziet?

In samenwerking met Retail bureau Kega bedachten ze dit bijzondere concept. De Shoeby Smart Store zoals de winkel heet biedt consumenten de mogelijkheid om rechtstreeks via de webshop van Shoeby items te bestellen. De winkel is voorzien van een shopping window met als middelpunt een zuil met touchscreen. Dit scherm biedt rechtstreeks toegang tot de webshop van Shoeby. Moeilijk is het niet aangezien stap voor stap wordt uitgelegd hoe je je favo items kunt bestellen. Het enige dat je moet doen is afrekenen met je pinpas en vervolgens een paar dagen wachten totdat de producten thuis worden bezorgd. Je krijgt dan toch een beetje het gevoel van shoppen! Hoe leuk is dat!

Openingstijden

Je kunt terecht bij de Shoeby Smart Store van maandag t/m zaterdag van 9:00 tot 19:00. Ze doen zelfs aan koopzondag en koopavond. Je krijgt dus echt het gevoel dat je aan het winkelen bent! De gedachte achter de fysieke winkel is simpel en snel shoppen waarbij service en gemak hoog in het vaandel staan.

Over Shoeby

Voor degenen die Shoeby niet kennen: dit is een webshop waar je terecht kun voor de laatste mode voor zowel dames, heren als kids.  Naast schoenen verkopen ze kleding, tassen, make-up en accessoires.