Shocking: Stiletto’s van 70.000 pond!

Als je denkt dat Louboutins duur zijn, think again. Want naast deze schoenen lijken Louboutins, Jimmy Choo en de rest een koopje. Deze pumps zijn namelijk gemaakt van platina en zijn de eerste in z’n soort. De prijs? £70,000, omgerekend zo’n € € 83.000! Maar dan heb je wel een garantie van 1000 jaar op de schoenen.

House of Borgezie

House of Borgezie is het brein achter deze stiletto’s en is in vergelijking met andere designer merken de kers op de taart. Het duurde honderden uren om deze Borgezie Platinum Cleopatra Stiletto, zoals de schoenen heten, te maken.

House of Borgezie's platina stiletto's. Lees hier alles over de platina stiletto's van juwelier House of Borgezie. Ontdek hier alles over nu!

Vier jaar

In totaal duurde het vier jaar voor de ontwikkeling van de stiletto’s. Het platina is verhit tot maar liefst 1200 graden en het is nog nooit eerder gebeurd dat er schoenen zijn gemaakt van solide platina. Het brein achter deze schoenen is designer Christopher Shellis: ‘’ Net als de hele Borgezie reeks, is nog nooit zoiets bereikt of zelfs gedacht dat het mogelijk zou zijn’’.

Eternal Diamond stiletto

Maar dat het door juwelier House of Borgezie is gemaakt zal niemand verbazen. In 2010 maakte dit huis de wereldberoemde Eternal Diamond  stiletto’s gemaakt van 30 karaat goud en 2200 diamanten met een prijskaartje van £100,000 (€ 118.525 euro). 

House of Borgezie's platina stiletto's. Lees hier alles over de platina stiletto's van juwelier House of Borgezie. Ontdek hier alles over nu!