River Island Leopard Boots

Opzoek naar een dierenprint en vond jij onze vijf luipaarditems maar niks? (Link) dan hebben we hier een goed alternatief voor je! Nog steeds een luipaardprintje, maar doordat de schoen in het wit is, krijgt het al meteen een andere look! Misschien wel jouw look? 

Wild life 

Deze wilde enkellaarsjes zijn een goede toevoeging aan je dierenprintcollectie. En niet alleen omdat ze er leuk uitzien, maar ook omdat ze nog makkelijk lopen en geheel in de stijl zijn van de laatste schoenentrends: de platform. Eigenlijk zijn de schoenen een soort Chelsea boots -kijk maar naar het elastiek aan de zijkant- maar dan met een 11 cm hoge hak! De boots zijn gemaakt van echt leer en zijn voorzien van een aaibaar ponygehalte met het luipaardprintje erop.

River Island Leopard Boots, musthave 2015. Alles over deze luipaard/ leopard boots van River Island. Musthave 2015: boots, laarzen, enkellaarsjes en meer.

Stijltips 

Luipaardprint is een drukke print om mee te combineren, daarom kiezen we in deze outfit voor een simpele, maar ook een mooie zwart-wit combinatie. ‘Don’t overthink it’, staat er op het T-shirts precies wat je dan ook doet! Ga voor lekker monochroom (link) en gebruik je accessoires om een beetje kleur aan de outfit toe te voegen. Als ‘onderkant’ van de look kozen we voor een strakke skirt. Wat deze leren rok zo leuk maakt, zijn de zijkanten: deze zijn namelijk iets langer dan de rest van de rok wat een cool effect geeft! Doe nog een mooie ring om je vinger en een leuke zonnebril op je hoofd en jij bent leopard cool!

River Island Leopard Boots, musthave 2015. Alles over deze luipaard/ leopard boots van River Island. Musthave 2015: boots, laarzen, enkellaarsjes en meer.

Tekst Karlijn van Mil