Rita Ora in badslippers met sokken?

Rita Ora staat bekend om haar eigenzinnige stijl en outfits.  Met haar blonde lokken en haar vuurrode lippenstift weet de zangeres altijd een statement te maken. Toch vragen we ons af waar Rita met haar gedachten zat toen ze besloot een paar badslippers te dragen mét sokken?

Bad slippertje

Dat sandalen en slippers behoren tot de modetrends van 2014, is inmiddels bekend. Maar dat wilt niet zeggen dat ze in alle gevallen zijn toegestaan. Creativiteit  wordt gewaardeerd, maar over Rita’s versie hebben we onze twijfels. Op Instagram plaatste de diva onlangs een foto van haar outfit: een lange jurk in combinatie met hoge sokken én Adidas badslippers?

Rita Ora in badslippers met sokken? Alles over de faux pas stijl van Rita Ora in Adidas badslippers in combinatie met gestreepte zwart wit sokken.

Jawel, je leest het goed: badslippers. Geen stijlvolle elegante sandalen zoals gespot op de catwalk van Givenchy, maar slippers die je lekker in huis draagt óf gewoon niet! Met als onderschrift bij de foto: ‘’New York. Hi. LoL. Like my dress?’’, probeert Rita de aandacht af te leiden van haar beenmode. Maar deze faux-pas kunnen we haar helaas niet vergeven.

Beeld Instagram/ Rita Ora