Rita Ora draagt furry sjaal van Charlotte Simone

Vele designers hopen natuurlijk dat celebs iets dragen van hun label. Dat overkwam de 24 jarige accessoire designer  Charlotte Beecham. Designs van de jonge ontwerpster worden namelijk gedragen door niemand minder dan Rita Ora die een grote fan is. En dat betekent instant fame voor de net afgestudeerde studente.

Rita Ora staat regelmatig op de best dressed list, een hele eer voor Charlotte dus dat Rita koos voor een sjaal van haar label Charlotte Simone. Maar na het zien van deze sjaal begrijp je waarom Rita een grote fan is van de ontwerpster. In samenwerking met Rita’s styliste ontstond deze leuke accessoire:de colour poppin sjaal. De sjaal lijkt op een gestreepte ijslolly met een contrasterende  staart die verkrijgbaar is in twee verschillende kleurstellingen. Je kunt kiezen voor blauw of rood, beide zijn helemaal te gek! Heerlijk warm, een echte statement maker en super fashionable. De sjaals zijn exclusief verkrijgbaar via Charlotte Simone. De prijs voor de Striped Popsicle sjaal in echt bont? 355 euro. De faux fur variant is iets goedkoper, namelijk 236 euro.

Rita Ora draagt furry sjaal van Charlotte Simone. Bekijk hier de foto's van Rita Ora die een furry sjaal draagt van het mooie label Charlotte Simone.