Dolcis schoenen 2014: lente zomer collectie!

De winter moet nog officieel beginnen, maar in modeland staat alweer de lente/zomer collectie voor de deur. Zo ook bij schoenenwinkel Dolcis. Op de persdag van Fuse Communication maakten we kennis met een deel van de nieuwe collectie van deze schoenenketen en we moeten zeggen: we waren aardig verrast! Geen saaie stappers, maar echte fashionable items waar je aankomend voorjaar mee gezien wil worden.

Veel keus

De collectie is erg divers en uiteenlopend. Denk aan een ballerina met een zebraprintje, gebloemde pump met kurkhak en suède bikerboots in off grey. Maar ook felgekleurde wedges in geel en vrolijke bloemenprintjes behoren tot de voorjaarscollectie. Een rijk kleurenpalet met heel veel verschillende soorten schoenen. Van stoere sneakers en elegante enkellaarsjes tot vrouwelijke wedges en festival-proof laarsjes. Kortom, een collectie die zeker de moeite waard is al je opzoek gaat naar een nieuwe lentegarderobe! Bovendien zijn de prijzen ook leuk en zijn deze voor de meeste fashionista’s betaalbaar. Benieuwd wat je kunt verwachten? Bekijk hieronder een aantal hot items!

Dolcis schoenen 2014: lente zomer collectie! Lees hier alles over Dolcis schoenen 2014: lente zomer collectie! Musthaves, trends, wannahaves en mode.

Labels

Dolcis heeft heel wat labels in het pakket zitten. Denk aan Clarks, Le Coq Sportif en Madden girl. Leuke merken waar zowel de ladies, heren als kinderen van kunnen genieten. Ook online kun je terecht voor ’t shoppen van deze brands.

Online shoppen

Hoewel de nieuwe collectie nog niet in de schappen ligt, kun je wel al genieten van heel veel leuke aanbiedingen in de online shop van Dolcis. Fikse kortingen op super mooie items waar je hartje sneller van gaat kloppen. Bovendien heeft Dolcis ook een collectie die alleen exclusief online verkrijgbaar is. Dus geen zin om de deur uit te gaan? Bestel dan vanuit je luie stoel al jouw schoenen 24/7.

Dolcis schoenen 2014: lente zomer collectie! Lees hier alles over Dolcis schoenen 2014: lente zomer collectie! Musthaves, trends, wannahaves en mode.

Een greep uit de nieuwe voorjaarscollectie van Dolcis.