Pre-fall collectie 2015 Michael Kors

Michael Kors lanceerde onlangs de nieuwe pre-fall collectie voor 2015! De collectie is erg draagbaar gemixt met een girly touch. We love it! Wij laten je een deel van de collectie zien, zodat je vast lekker weg kunt zwijmelen en kunt kennis maken met deze tussencollectie van het populaire modelabel.

Flats & mid-heels 

Kors heeft in zijn nieuwe collectie gekozen voor veel flats en voor mid-heels. Fijn, geen torenhoge hakken waar je je balans op moet zien te houden! De schoenen bestaan voornamelijk uit een zwart en wit kleurenpalet , maar er zitten ook een paar printjes tussen die zeker de moeite waard zijn. Denk aan spitse laarzen met een panterprintje.

Pre-fall collectie 2015 Michael Kors: sandalen, strikjes en midi heels. Alles over de nieuwe Pre-fall collectie 2015 van fashion designer Michael Kors.

Girly touch 

Wat heel erg opvalt is dat bijna elke schoen versierd is met een strik. Zowel de slip-ons, als de sandalen als de laarzen, bij allemaal zit er hetzelfde detail op. De laarzen hebben een spitse punt, dat maakt de laars helemaal af. De sandalen hebben een blokhak waardoor je toch wat hoogte hebt, maar nog wel makkelijk erop kunt lopen. Verder is er in de collectie ook nog ballerina’s met een spitse punt en de slip-ons, die nu ook al erg populair zijn. We love the slip-ons! Simpel, vrouwelijk en toch opvallend. De witte slip-ons met zwarte strik zijn onze favoriet van de nieuwe collectie!

Tekst Karlijn van Mil