Pigalle Spikes pumps Louboutin: musthave 2014

Welk meisje droomt er niet van een paar Louboutins? Een item dat altijd blijft staan op de wishlist. En dat deze blijft staan, daar zorgt de uitvinder van de rode zool zelf voor! Elk seizoen lanceert de schoendesigner een lijn waar we allemaal wild van worden, net zoals deze turquoise voorzien van spikes in dezelfde kleur.

Pigalle Spikes

Deze Pigalle Spikes 100 leather pumps van Louboutin zijn afkomstig uit de lente/zomer collectie van 2014. Laarsjes en pumps voorzien van de spikes zien we al enige tijd verschijnen bij Louboutin en zijn één van de meest begeerde stijlen van de designer. Gelukkig komt de Pigalle Spikes elk jaar terug in een ander jasje zoals deze turquoise kleur die zorgt voor een frisse wind en past perfect bij het aankomende voorjaar.

Pigalle Spikes pumps Louboutin: musthave 2014. Lees alles over de Pigalle Spikes pumps Louboutin:  een echte musthave voor 2014. Laat je inspireren!

How to wear?

Voorzien van een puntneus en een hak van 10 centimeter, dat je dus geen haast moet hebben mag wel duidelijk zijn. Draag met een stijlvolle cocktailjurk of een skinny jeans. Hoe dan ook, een statement maak je zeker! Hebben? De pumps zijn verkrijgbaar via Netaporter voor ‘slechts’ €895. Goed om te weten: de pumps vallen klein, neem een halve maat groter dan normaal.