Pedicure tip: Chanel Vernis nagellak

De zomer is alweer voorbij. Tijd om je slippers en andere open schoenen op te bergen in de kast. Maar er is één ding wat je ongeacht alle jaargetijden nooit opbergt en dat is nagellak! Hoe warm of hoe koud het ook is: nagellak is een must! En dan hebben we het niet over de nagels van je handen. Want je voeten zijn net zo belangrijk! Dus verzorg zowel je voeten en je nagels. Die laatste lak je tijdens de sombere winterdagen natuurlijk in een leuk kleurtje. De nagellakjes van Chanel zijn daarvoor top, met name de Vernis lijn.

Wij spotten deze  Chanel Vendetta Le Vernis nagellakkleur. Een diepe paarse kleur ideaal voor dit najaar. Het mooie van deze nagellak zijn de diverse kleuren paars die ontstaan bij het aanbrengen op de nagels. De kleur is ook afhankelijk van de lichtval: het lijkt alsof je je nagels in verschillende kleuren paars hebt gelakt. 

Chanel Vernis nagellak. Bekijk hier onze pedicure tip: Chanel Vernis nagellak. Deze kleur is helemaal te gek voor aankomende herfst 2013. Ontdek nu.