Outfit inspiration: khaki groen

Back to basics en dan hebben we het niet over de kleuren wit, blauw en zwart. Integendeel, tegenwoordig behoren kleuren als nude, beige en khaki net zo goed tot het basic kleuren aanbod. En laten wij nou net die laatst genoemde helemaal te gek vinden! Bovendien kun je deze camouflage kleur groen heel goed combineren met de rest van de kleuren in je kast. Nog wat outfit inspiration nodig? Ooit gedacht aan de khaki kleur in combinatie met oranje, roze en rood?

Khaki kleur combineren

De kleur khaki behoort anno 2015 tot het basis kleuren aanbod van heel veel modemerken én fashion ketens. Bij H&M, Zara en River Island shop je tegenwoordig deze kleur altijd en is deze vaak te vinden onder het Basic Classic aanbod.  Zomer, lente, winter of herfst: de kleur khaki is niet meer gebonden aan een bepaald seizoen en kan flawless in een adem genoemd worden met wit, zwart, donkerblauw en grijs.  Bovendien kun je khaki heel goed combineren met felle kleuren en prints. Wat dacht je bijvoorbeeld van een cool legerprintje, luipaard- of zebraprint. Maar ook felle kleuren zoals geel, oranje, rood en fuchsia misstaan niet bij khaki. Kortom, een must in je garderobe!

Outfit inspiration

Tegenwoordig zijn outfits in een kleur helemaal hot, denk aan Kim K die de trendsetter is van dit hele gebeuren: een ribbed dress met coole lace ups is bijvoorbeeld een signature look van Mrs West. Met name basis kleuren doen het goed en khaki hoort daar helemaal tussen. Denk aan skinny jeans, bodycon jurken of simpele tees in deze stoere kleur groen. Dus ben je een beetje inspiratieloos en weet je niet hoe je een leuke outfit kunt samenstellen? Bekijk dan hieronder een aantal leuke ideetjes!