Nike’s 2014 Basketbal Paascollectie

Dit weekend is het Pasen en dan kunnen we weer genieten van de klassieke paasbrunch, paaseitjes en natuurlijk speciale collecties. Want ook in schoenenland zitten ze niet stil als het op de feestdagen aankomt!  In het kader van Pasen ontwerpt onder andere Nike een collectie die speciaal wordt gelanceerd tijdens deze feestdagen. De Lebron 11 Low, Kobe 9 EM en KD VI ondergaan een feestelijke make-over om de paasdagen te vieren. Denk: vrolijke kleurtjes, prints en een sportieve look!

Vrolijk Pasen

Met de lente in de lucht en het paasweekend in het vooruitzicht, lanceert Nike een speciale basketbal collectie waarbij drie soorten designs onder handen worden genomen. De designs geïnspireerd op de prestaties van bekende basketballers –LeBron James, Kobe Bryant en Kevin Durant- worden in een bijpassend voorjaarsjasje gestoken en voorzien van een lente look.

18 april 2014

De collectie is verkrijgbaar vanaf 18 april op Nike.com. Ook wordt de paascollectie wereldwijd verkocht in geselecteerde winkels, kijk voor een overzicht op de site van Nike.  Daarnaast heeft elke schoen een speciaal limited edition matching T-shirt die je kunt kopen. Voor de Lebron 11 Low en de KD VI sneaker zijn ook limited edition bijpassende hoeden verkrijgbaar. Dus wees er snel bij want op=op.