De kerstborrel outfit: Wat draag jij?

Bij de decembermaand horen natuurlijk ook de zakelijke verplichtingen zoals de traditionele kerstborrels en oudjaarsborrels. Na het werk met collega’s de feestdagen vieren hoort er nu eenmaal bij en kan bovendien heel gezellig zijn. Want na een paar wijntjes is de sfeer op ’t werk een stuk minder zakelijk. Maar wat trek je aan naar zo’n gelegenheid en wat is de dresscode? Ga je voor zakelijk of toch meer casual.

Mix & Match

Er is natuurlijk niet een strenge dresscode voor de gebruikelijke werkborrels, maar tijdens de feestdagen mag je best een beetje uitpakken. Want ook op een werkborrel wil je indruk maken op je collega’s.

De stijl

Draag bijvoorbeeld onder je pak een paar mooie fierce stiletto’s of pumps. Of ga voor een mooie flamboyante blouse onder je ladylike smoking. Ook is het leuk om een two piece te dragen die niet op elkaar is afgestemd, ga voor een skinny pantalon in combinatie met een loose boyfriend blazertje. Tip: zorg voor geen overkill aan accessoires, remember: je bent nog steeds op je werk. Ga dus voor Business but chique.