Musthaves 2013: Soludos’s zomer espadrilles

De zonnige zomer komt er weer aan en steeds meer mensen boeken hun vakantie of stedentrip. Tijd dus voor gemakkelijke schoenen die ook trendy zijn. Misschien heb je er nooit van gehoord….Soludos. Maar wij vinden ze leuk! Vooral de nieuwe collectie espadrilles die ontworpen is in samenwerking met het Afrikaanse merk Lalesso. Ze zijn onlangs op de markt gekomen en geven je dat heerlijke fashionable zomergevoel.

Zomer 2013: Soludos espadrilles, de musthaves van 2013. Bekijk hier de zomer 2013 musthaves: espadrilles van Soludos. Ontdek hier alles over!

Zomer 2013

De geweldige 2013 zomer collectie legt de nadruk op kleurrijke “lesso” (de met levendige kleuren ontworpen sarongs gedragen door Swahili vrouwen in Oost-Afrika) afgedrukt met tribale en Afrikaanse patronen. Draag deze espadrilles met koele cutoffs en een bedrukt Celine fashion T-shirt voor een relaxte weekend look, of een paar cropped jeans en een gestreept t-shirt voor een off-duty fashion uiting.

Deze espadrilles zitten heerlijk en zijn anders dan anders door de Afrikaanse look. Een perfect alternatief als de espadrilles van Chanel wat aan de dure kant zijn. Met deze schoentjes maak je ook een fashion statement. En ze zijn al verkrijgbaar vanaf 45 dollar. Zowel voor vrouwen als mannen. De Afrikaanse print blijven leuk en er mag eigenlijk geen paar ontbreken in je schoenenkast.