Musthaves 2013: puntballerina’s

De meningen over de terugkeer van puntschoenen zijn verdeeld. Daarnaast zijn er voldoende redenen om deze niet te dragen: slecht voor je voeten, pijnlijk en oncomfortabel. Tenminste als we het hebben over pumps en hoge hakken  met een punt. Want naast puntige hoge hakken zien we deze zomer ook ballerina schoenen voorzien van de legendarische punt. Een stuk comfortabeler en minder pijnlijk. Vandaar één van de musthaves van 2013.

Ballerina’s in een punt

Dat puntneuzen alleen mooi  zijn in combinatie met hoge hakken is een fabeltje; ze staan net zo mooi in combinatie met flatjes.  Deze schoenen zijn erg veelzijdig en te combineren met tal van outfits & looks. Draag ze op een jeans voor een casual look of onder een net tweedelig pak voor naar je werk. Natuurlijk is er ook een verschil in comfort als je hoge hakken en ballerina’s met een punt gaat vergelijken. Puntpumps zijn namelijk een stuk pijnlijker en lopen een stuk minder lekker dan platte schoenen met een punt. Bij ballerina’s heb je namelijk minder snel last van de punt. Vaak is het materiaal van puntballerina’s ook van soepeler. Onder andere Zara en Topshop hebben deze musthave in het assortiment en dat tegen een leuk prijsje. Houd je van wat meer uitgesproken? Sla dan een bezoek aan Sacha zeker niet over. Onze favoriet is die van Jeffrey Campbell met studs (zie foto).

Alles over musthaves 2013: ballerina schoenen. Lees hier alles over de musthaves van 2013 en ballerina schoenen. Maar ook mode en fashion!