Musthaves 2013: Converse all stars

Chucks of Chuck Taylor All stars, zo worden deze populaire sneakers ook wel genoemd. Maar wij kennen ze natuurlijk als All Stars van het merk Converse! Al jaren populair onder studenten, maar tegenwoordig floreren ze ook de modeblogs en zijn ze een graag gezien item onder tal van outfits.

Converse sneakers 

De meeste mensen kennen deze sneakers wel door de opvallende witte neus in combinatie met een bovenkant van stof. Converse sneakers worden in tal van kleuren aangeboden, maar ook heeft de dochteronderneming van Nike inmiddels verschillende modellen op de markt gebracht. Denk aan het hoge model de ‘high top’ die momenteel erg populair is en de ‘low tops’. Maar tegenwoordig zijn er ook Converse sneakers van leer en worden er elk seizoen nieuwe kleuren uitgebracht. Het leuke van deze sneakers is dat ze comfortabel lopen en je er velen kanten mee op kan. Verder zijn All Stars niet alleen geschikt voor sportieve fashionista’s en kunnen ze heel goed in combinatie met verschillende looks gedragen worden.

All Stars Online

All Stars zijn online bij tal van webshops te bestellen. Het leuke hiervan is het brede aanbod aan kleuren, modellen en maten. Zo is er voor ieder wat wils en worden er tips gegeven over hoe je All Stars sneakers het beste kan combineren. Weet je het even niet meer? Dan is een goede tip het afspeuren van verschillende modeblogs. Vele modebloggers en fashionlovers gaan namelijk veel verder dan een basic look van sneakers in combinatie met een skinny jeans en bikerjasje.

Tip: Maxi- en midi rokken zijn een leuk alternatief in de zomer, maar ook jeans shortjes staan heel goed onder een paar All Stars sneakers!

Naast de vele kanten die je ermee op kan, liggen de prijzen van deze sneakers ook niet al te hoog. Afhankelijk van wat je wilt en zoekt kan je het dus zo duur maken als je wilt. Voor een basismodel Converse sneakers betaal je  rond de 65 euro. Voor printjes liggen de prijzen rond de 85 euro en limited editons kunnen wel oplopen tot boven de 100 euro. Dus ben je nog op zoek naar leuke en betaalbare sneakers, dan zijn All Stars absoluut een goede keuze!