Musthave: Le Chameau regenlaarzen

Regenlaarzen zijn een essentieel item als je in Nederland woont. Het regent hier helaas vaker dan dat de zon schijnt, dus een paar rubberen laarzen waarmee je het regenachtige weer trotseert is wel handig. Toch willen we tegenwoordig meer dan alleen praktisch, dus een paar stijlvolle regenlaarzen worden zeer op prijs gesteld. 

Stijl en tijdloze elegantie staan hoog in het vaandel bij Le Chameau. Het label bestaat al sinds 1927 en richt zich op authenticiteit, innovatie en creatie. Geen wonder dus dat de regenlaarzen van dit Franse merk nét even anders zijn in de regenboot markt. Denk aan een kleine wedge en mooie vormen. De laarzen zijn of course waterdicht en voorzien van een lederen voering die extra warmte en comfort bieden. Bovendien zijn deze laarzen ook heel goed te dragen als het niet regent! Hebben? De laarzen zijn verkrijgbaar via luxe webshop Netaporter en kosten 300 euro. Er zijn ook goedkopere varianten zoals deze blauwe voor 130 euro.

Alles over de regenlaarzen van Le Chameau. Bekijk hier de musthave van Le Chameau! Deze regenlaarzen zijn helemaal te gek! Stijlvol en praktisch!