Nike Free 3.0 sneakers

Nike is de marktleider als het gaat om sportartikelen, en dan moet je natuurlijk blijven ontwikkelen en verbeteren. Nike komt nu met een super lichte en stabiele Free Trainer 3.0. Een prachtige sportschoen die jou de ultieme ondersteuning biedt!

Mannen en vrouwen

De prachtige sneakers zijn voor de mannen, maar wij vinden dat vrouwen ze ook best kunnen dragen. Ze komen namelijk in verschillende kleuren: zwart, blauw, neongeel met wit en grijs met neon geel. Leuk, want deze kleuren zijn prima te combineren met de rest van je sportoutfit.

Nike Free 3.0 sneakers/trainers voor dames en heren. Alles over de Nike Free 3.0 sneakers en trainers voor dames en heren. Koop nu deze sneakers.

Flywire

De schoen bevat ‘flywire’ die je voet omsluit en ervoor zorgt dat je voet op de juiste plaats blijft, ook wanneer je zijwaartse bewegingen maakt! Ook heb je super goede ondersteuning en stabiliteit door de plateauzool: deze ‘vangt’ als het ware jouw bewegingen op. De zool van de schoen is al een plaatje op zich, allerlei verschillende structuren en vormen wisselen elkaar af, hierdoor heb je meer grip en kun je flexibel bewegen in welke richting dan ook.

Nike Free 3.0 sneakers/trainers voor dames en heren. Alles over de Nike Free 3.0 sneakers en trainers voor dames en heren. Koop nu deze sneakers.

Prijs

De nieuwe sneaker is nu te koop in de online Nike-store, waarschijnlijk zijn ze ook wel verkrijgbaar bij verschillende sportwinkels! De schoenen kosten €125.

Tekst Karlijn van Mil