Musthave: Cityslips opvouwbare schoenen!

Denk je weleens tijdens het shoppen of een avondje stappen, had ik maar andere schoenen bij me? Als je vaker met deze gedachte rondloopt dan moet je je gaan afvragen of je niet een paar Cityslips moet aanschaffen. Deze opvouwbare schoenen zijn dé uitkomst voor pijnlijke voeten.

Funk-tional & Fashionable

Cityslips zijn comfortabel, compact en handig, maar ook heel fashionable. Zo kun je kiezen uit ballerina’s maar ook regenlaarzen. Super handig voor het Nederlandse weer! De schoenen zijn verpakt in een kittig tasje afgestemd op de kleur van de schoenen. Bovendien kun je de tas waaron de schoenen zitten verborgen, gebruiken als een leuke shopper. Zo heb je dus twee producten voor de prijs van 1! Hoe leuk is dat!

Musthave: Cityslips opvouwbare schoenen!. Lees hier alles over Cityslips: opvouwbare schoenen! Handig, praktisch en fashionable tegelijk! Ontdek nu!

Materialen

Je kunt kiezen uit verschillende materialen. Zo kun je gaan voor leren, gebreide, lak en geprinte Cityslips. Een uitgebreid aanbod met voldoende keus! Maar ook de Wellies zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Denk aan grijs, rood en paars.

Musthave: Cityslips opvouwbare schoenen!. Lees hier alles over Cityslips: opvouwbare schoenen! Handig, praktisch en fashionable tegelijk! Ontdek nu!

Prijzen

De prijzen van de ballerina’s beginnen bij  30 dollar (22 euro) voor een stoffen Cityslip en eindigen bij 60 dollar (45 euro) voor een leren variant. De regenlaarzen kosten 60 dollar omgerekend zo’n 45 euro.