Copyspotter: Saint Laurent vs. Zara bikerboots

Dit seizoen voert modehuis Saint Laurent de boventoon als het gaat om opvallende schoenen. Geroemd door tout modeland, bloggers en celebs laat Hedi Slimane als creatief directeur van het Franse modehuis maar weer eens zien wat hij voor ons in petto heeft. Tartan, punk en rebelleren, daar draait het deze winter om bij Laurent. Als professionele copycat is modeketen Zara en natuurlijk als de kippen bij en treedt -met hier en daar een aanpassing- in de voetsporen van Heilig Laurent.

Saint Laurent boots

Hedi Slimane laat zich dit seizoen inspireren door de punk look en dat zie je duidelijk terug in deze the devil does care bikerboots. Deze leren laarzen van Saint Laurent zijn in het bezit van een rebelse geest. Zwaar bezaaid met studs en afgewerkt met gespen en riemen, ben je niet te missen met deze eyecatcher aan je voeten. Een statement maken? Dat kan voor een bedrag van €1.695 euro. Gelukkig komt Zara met een leuke tegenhanger waarvan het grootste verschil zit in de prijs.

Copyspotter: Saint Laurent vs. Zara bikerboots. Lees hier alles over de Saint Laurent vs. Zara bikerboots. Bekijk de foto's en de verschillen hier!

Zara Laurent boots

Duidelijk geïnspireerd door het model van Saint Laurent gaat Zara dit seizoen ook voor opvallende schoenen, waaronder deze bikerboots. Zwart, rock ’n roll en net als Laurent een gespje hier en een riempje daar. Wij zijn fan van Zara aangezien ze haute couture betaalbaar maken voor de gewone stervelingen die gek zijn op mode. Voor slechts €139 euro zijn deze bikerboots van jou!

Copycat

Maar zoals je kunt zien er zijn natuurlijk ook een aantal verschillen. De boots van Saint Laurent zijn voorzien van studs op de hak en rondom de neus, bij de laarzen van copycat Zara is dit niet het geval. Ook hebben de laarzen van Laurent veel meer riempjes en studs in vergelijking met Zara’s model. En tot slot, zit zoals eerder al aangegeven het grootste verschil in de prijs van de boots. Waar je voor Laurent’s model €1.695 betaald, kost Zara’s model €139: een verschil van maar liefst € 1556 euro! 

Copyspotter: Saint Laurent vs. Zara bikerboots. Lees hier alles over de Saint Laurent vs. Zara bikerboots. Bekijk de foto's en de verschillen hier!