Musthave: Chuck Taylor All Star veterlaarsjes

Het is officieel herfst in Nederland en daar horen natuurlijk ook passende schoenen bij. Denk aan regenbuien, storm en windkracht 8 en daar zijn niet alle soorten schoenen tegen bestemd! Stiletto’s zijn dan niet de beste keuze! Maar gelukkig zijn er genoeg andere shoes die perfect geschikt zijn voor dit miezerige weer. Eén daarvan zijn deze leuke veterlaarsjes van Chuck Taylor All Star.

Gevoerd van binnen en imitatieleer van buiten. Dat betekent heerlijke warme en droge voeten ook als het regent! De ideale schoenen voor dit najaar dus! Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, maar deze bruine kleur past perfect bij dit druilerige herfstweer. Bovendien kun je de laarsjes op diverse manieren dragen. Zo kun je de schacht omvouwen zodat de binnenvoering naar buiten komt. En aangezien deze wit is, is dit een leuk contrast met de bruine kleur. Hebben? De veterlaarsjes kosten € 114,95 en zijn online verkrijgbaar.

Chuck Taylor All Star veterlaarsjes voor de winter van 2013. Bekijk hier leuke Chuck Taylor All Star veterlaarsjes voor je wintergarderobe. Ontdek nu.