Musthave: Brogues Dolce & Gabbana

Brogues sieren al enige tijd de schappen op de damesafdeling in verschillende schoenenwinkels en zijn de nieuwe sensatie op het gebied van schoenen. Een ware trend onder vrouwen die staan voor het nieuwe chic. Tegenwoordig hoef niet op hakken te lopen om er vrouwelijk en elegant uit te zien. Met de brogues van vandaag kom je een heel eind en loop je zeker niet voor schut. Wat dacht je bijvoorbeeld van dit design van Dolce & Gabbana? 

Old is gold

Deze brogues zijn echte eyecatchers en mogen gezien worden! Net als de schoenen zijn de decoraties ook ondergedompeld in de gouden kleur. Maak een statement met deze fabulous brogues.

De feestdagen

Met de feestdagen zijn deze schoenen perfect ter vervanging van je killer heels met een hakhoogte van 10 centimeter. Je kunt er net zo stijlvol uitzien dus laat je inspireren!

Party

Draag de schoenen met een zwart jumpsuit of een hoge pantalon. Stijl af met gouden sieraden en clutch en je bent klaar voor het nieuwe jaar!

Casual

Draag de brogues met een boyfriend jeans, V-neck en warm breisel zoals een dik vest of lammy. Werk met basiskleuren zodat deze schoenen extra opvallen.

Prijs

Maar zoals velen van jullie weten is Dolce & Gabbana alles behalve goedkoop. Voor dit klompje goud betaal je dan ook de hoofdprijs: € 595.00.