Musthave 2014: Adidas Extaball sneakers

Sneakers waren een veel gespot item op de catwalk tijdens de Fashion Weeks in Parijs en New York. Onder andere bij Chanel paradeerden alle modellen op sneakers in plaats van killer stiletto’s. Een van de modetrends voor aankomende zomer is dan ook sporty chic. En laten deze Adidas Extaball sneakers nou net perfect passen in het mode-en straatbeeld van aankomende zomer!

Adidas Extaball sneakers

Een echte Adidas klassieker onder de basketbal modellen van het sportmerk. Het Extaball model wordt voor de ladies in een nieuw jasje gestoken en we moeten zeggen: we love it! Stoer door de geperforeerde details, de bekende signature strepen en de opvallende Adidas logo’s. De kleuren wit, zwart en groen zorgen voor een frisse uitstraling. Bovendien kun je deze sneakers zowel in de sportschool als daarbuiten heel goed dragen.

Musthave 2014: Adidas Extaball sneakers. Alles over deze te gekke Adidas Extaball sneakers voor de zomer van 2014. Ontdek hier deze coole schoenen.

Stijl tip

Draag met een leren legging of skinny broek, blazer en tanktop voor een stoere/off-duty look.

Goed om te weten!

Bijzonder: de sneakers zijn verkrijgbaar in 1/3 maten. Je kunt dus een maat kiezen die zo dicht mogelijk bij je eigen schoenmaat ligt. Hebben? De sneakers kosten € 75,00. Goed om te weten: sneakers vallen groter uit dan normaal.