Musthave: Loafers van Laco’s collection

Nog opzoek naar een paar leuke schoenen van de winter? Dan zijn de loafers van Laco’s collection zeker een aanrader. Een echte musthave voor de fashionista pur sang! De loafers van Laco’s collection zijn Italiaanse allure ten top en zeker een aanvulling voor je schoenengarderobe. Uniek, origineel en handgemaakt.

De instappers zijn gemaakt van suède en hebben en chique uitstraling. Prijzen beginnen vanaf 135 euro en zowel dames als heren kunnen terecht voor een paar unieke instappers. Verder kun je kiezen uit verschillende modellen, denk bijvoorbeeld aan loafers en ballerina’s met een subtiel of juist grof detail. Ook kun je kiezen uit een rijk kleurenpalet.

Musthave: Loafers van Laco’s collection. Bekijk hier de musthave: Loafers van Laco’s collection. Kies uit verschillende kleuren en leuke modellen.

Over Laco’s Collection

Het brein achter Laco’s Collection is de Oostenrijkse Laco die sinds 2011 in Wenen woont. Voordat ze terug ging naar haar roots woonde deze dame 26 jaar in Italie in een plaatsje tussen Rome en Milaan, twee belangrijke fashion steden. Ze was onder ander glambassador voor merken als Valentino, Missoni, Gian Franco Ferré, Aquilano Rimondi en Luisa Beccaria. Verwend door alle luxe wist ze precies een stijl te ontwikkelen die staat voor klasse, elegantie en Italiaans design.

Made in Italy

Al deze kenmerken heeft ze weten te vertalen naar Laco’s collection. En het resultaat mag er zeker wezen. Alle instappers, loafers en ballerina’s zijn handgemaakt door een Italiaanse familie, vandaar het ‘’Made In Italy’’-label in de schoenen.