Copycat: Asos vs Chanel Lait de Coco tas

Deze copycat lijkt misschien qua kleuren en vormen minder op elkaar dan dat je gewend bent maar het idee erachter is wel pure na-aperij! Chanel hield in het najaar een show met supermarkt thema en daar liepen de modellen rond met tasjes in de vorm van dagelijkse producten. ‘’Dat kunnen wij ook’’ dachten ze vast bij Asos want nu is er een soortgelijke tas te koop.

Chanel

Deze zilveren Chanel tas is gemaakt van het beste leder en lekker soepel. De schakelketting is typisch Chanel net zoals het lettertype op de tas. ‘’Lait de Coco’’ staat natuurlijk voor Melk van Coco, een knipoog naar Coco Chanel. Tijdens de show werden er ook tassen geshowd in de vorm van winkelmandjes, juwelendozen en nog meer pakken drinken. De tas is erg prijzig. Het is dan ook een stukje couture. Voor €4200 kan hij aan jouw arm hangen en doe je boodschappen in stijl!

Copycat: Asos vs Chanel Lait de Coco tas. Alles over de tas van Asos geinspireerd op het Chanel ontwerp Lait de Coco uit de supermarkt chique collectie. Ontdek hier.

Asos

Bij Asos geen decadente melkpakken maar gaan ze voor een huismerkachtige verpakking. De blauwe tas is lekker opvallend en ziet er heel schattig en speels uit. De schakelketting deelt hij met de originele Chanel verpakking. In tegenstelling tot het zilveren exemplaar van Chanel, is deze van Asos plat en is het dus meer een enveloptasje. Niet zo groot maar alsnog geschikt voor het hoognodige. Qua prijs is dit een wereld van verschil. Voor slechts €20 kun jij deze tas kopen en kun je laten zien dat melk drinken behoorlijk stijlvol kan zijn!

Copycat: Asos vs Chanel Lait de Coco tas. Alles over de tas van Asos geinspireerd op het Chanel ontwerp Lait de Coco uit de supermarkt chique collectie. Ontdek hier.

Tekst Max Herlings