Meer schoenen uit de collectie van Sarah Jessica Parker

Eerder schreven we al over de onthulling van Sarah Jessica Parker’s eerste design uit haar eigen schoenencollectie. Maar inmiddels zijn er meer pareltjes bekend uit SJP’s footwear lijn. De Amerikaanse Glamour lanceerde een preview van een aantal schoenen en nu weten we wat we allemaal kunnen verwachten! Van canvas flatjes en strappy heels tot veterlaarsjes en booties. ‘’Ik ben allergisch voor het idee dat bepaalde schoenen bestemd zijn voor bepaalde gelegenheden’’, aldus Sarah Jessica Parker.

Carrie Bradshaw

SJP vertelt ook dat ze haar passie voor schoenen dankt aan haar karakter Carrie Bradshaw uit Sex and the City. Geen wonder dus dat Carrie haar heeft geïnspireerd voor een aantal ontwerpen. Zo zijn er in de collectie bijvoorbeeld een paar T-strap pumps in een nudekleur met de naam The Carrie.

Kwaliteit

Verder vertelt SJP dat ze niet wilde beknibbelen op de kwaliteit en vond de juiste fabriek in Italië met groot vakmanschap tegen een lagere prijs. De actrice turned designer is niet de zoveelste celeb die en schoenen-of kledinglijn start. SJP beschikt over een uitgebreide expertise en heeft dit ook weten te verwerken in haar eigen lijn. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot de schoenen verkrijgbaar zijn!