Lengte van de celebs

Altijd al onzeker over je lengte geweest? Hier hebben we een lijst waar je blij van wordt: de lengte van de celebs. Op het podium en tv lijken ze altijd zo lang: slank en ellenlange benen. Om jaloers op te zijn óf toch niet? Niets is minder waar. De meeste celebs zijn in werkelijkheid namelijk veel kleiner dan we denken. Hieronder een overzicht van kort naar lang!

Mary Kate Olsen 1.52 cm 

Hayden Panettiere 1.53 cm

Ashley Olsen 1.55 cm

Lady Gaga 1.55 cm 

Lady Gaga staat bekend om haar uitgesproken style wat betreft schoenen. Hoog, hoger, hoogst. Dat geldt voor de schoenengarderobe van Lady Gaga. Ze paradeert namelijk regelmatig op schoenen waar wij hoogtevrees van krijgen. Toch ging het op de luchthaven van Londen mis. Ze viel namelijk van haar killer (letterlijk) heels van designer Mugler. Toch te hoog gegrepen?

Vanessa Hudgens 1.55 cm

Shakira 1.56 cm

Christina Aguilera 1.56 cm

Avril Lavigne 1.56 cm

Kim Kardashian 1.57 cm 

Kim staat bekend om haar voorliefde voor hoge hakken. Met slechts 1.57 cm wordt ze zelden gespot op een paar sneakers, tenzij ze naar de sportschool gaat. Designers als Louboutin en Giuseppe Zanotti zijn Kim’s favoriet. Op de rode loper draagt ze dan ook regelmatig een paar killer heels van deze luxe labels.

Cheryl Cole 1.60 cm

Madonna 1.61 cm

Penelope Cruz 1.63 cm

Kristen Stewart 1.63 cm 

Hoewel de meeste celebs zich storen aan hun korte beentjes en niet gefotografeerd willen worden zonder een paar stelten aan hun kleine voetjes, is dat bij Kristen Stewart wel anders. De Twilight actrice is een fan van sneakers, met name het Converse All Stars model. In tegenstelling tot haar collega’s is haar lengte geen issue. Zelfs op de rode loper combineert ze jurkjes met gympen. Go Kristen!

Megan Fox 1.63 cm

Selena Gomez 1.63 cm 

Jennifer Aniston 1.64 cm

Lindsay Lohan 1.64 cm

Jennifer Lopez 1.65 cm

Jessica Alba 1.68 cm

Beyonce Knowles 1.68 cm

Beyonce behoort met haar 1.68 cm tot de bovenlaag van ‘lange’ celebs in het rijtje. Wat schoenen betreft houdt Bey zich niet echt aan een bepaalde style. Rode lopers en evenementen draagt ze voornamelijk high heels, maar in haar vrije tijd loopt ze net zo makkelijk op een paar ballerina’s als sneakers. 

Angelina Jolie 1.69 cm

Jessica Biel 1.70 cm

Katy Perry 1.70 cm

Keira Knightley 1.70 cm

Leona Lewis 1.70 cm

Kate Moss 1.70 cm

Rihanna 1.73 cm

Met de langste van het stel, staat Rihanna het dichtstbij de lengte van dé beroemde modellen. Denk Giselle (1,80 cm), Doutzen Kroes (1,78 cm) en Heidi Klum (1.76 cm).

Over het algemeen zijn de celebs gemiddeld niet groter dan 1.70 cm. Nergens dus om onzeker over te zijn!

Beeld: Flickr