Kourtney Kardashian fashion: steel haar stijl!

Om te vieren dat deze Kardashian is bevallen van haar derde kindje ‘kopiëren’ wij vandaag een leuke streetstyle look van Kourtney. De look is eigenlijk een preggo-look, maar kan natuurlijk ook gewoon gedragen worden als je niet zwanger bent!

All black everything!

Met zwart zit je nooit fout en dat bewijst Kourtney maar al te goed met deze stoere maar toch vrouwelijke outfit! Wil je de look van de Kardashian namaken? Ga dan voor een maxi/midi jurk. Je kunt net als Kourtney gaan voor een dress die niet helemaal maxi is, wat er slim is als je wat kleiner bent! Ben je wat langer, dan kun je gewoon gaan voor een maxi dress!

Accessoires 

Ja, we weten dat de zonnige dagen ver te zoeken zijn, maar als ze er wel zijn kun je best een zonnebril en hoed dragen! Kies voor een classy hoed en ga voor een zonnebril met vierkant montuur net als Kourt!

Dr. Martens 

Wanneer je de outfit combineert met een paar stevige boots, zoals deze van Dr. Martins, is het helemaal goed! Kourtney maakt haar all-black-everything look ook helemaal compleet met deze stoere boots. Trek nog een biker jasje aan en je bent ready to go! 

Tekst Karlijn van Mil