Jennifer Lopez in booties van Alaïa

Onlangs werd Jennifer Lopez gespot op een paar killer booties van Alaïa tijdens een dagje shoppen bij Gucci. Jen was in Perth in Australië met liefje Casper Smart tijdens een gezellig dagje winkelen. Ze droeg een paar suède booties beladen met studs van het modehuis. Zelf zag Casper er ook niet slecht uit in een paar slangenprint high top sneakers van Louboutin.  

Celebs

Jen is niet de eerste celeb die gaat voor een paar killer heels van Azzedine Alaïa. Eerder zagen we Lady Gaga al die maar liefst in het bezit is van twee paar dezelfde killer heels maar dan wel in een andere kleur. Ook kersverse mama Kim Kardashian droeg onlangs een paar booties van Alaia en daarmee lijkt het label heel wat celeb harten te hebben gewonnen. Maar voor de gewone fashion liefhebber zijn deze booties erg prijzig. Jen’s laarsjes kosten maar liefst $ 2145 dollar (omgerekend zo’n € 1600 euro! Allesbehalve goedkoop dus!

Over Azzedine Alaïa

De ontwerper Azzedine Alaïa is inmiddels 73 jaar en heeft zich wel bewezen in de fashion bizz. Zijn stijl is gewaagd, edgy en erg herkenbaar. Hij verkocht zijn merk aan Prada in 2000 maar kocht het terug in 2007. Hoewel het merk Azzedine Alaïa weer in het bezit is van de ontwerper, produceert Prada nog steeds zijn lederwaren en schoenen.