H&M mode 2014: loafers look

De H&M mode van deze zomer is een mix van verschillende trends. We zien bootschoenen, het henley shirt, girly A-lijn jurkjes, flower power en natuurlijk de terugkeer van de platte schoen. En daar horen een paar loafers natuurlijk zeker tussen! Deze loafers zijn perfect voor het creëren van een preppy/school look!

H&M mode 2014: loafers look. Bekijk hier de H&M mode van 2014 op het gebied van schoenen. Wat vinden jullie van deze fashionable loafers? Bekijk hier.

Dat H&M de schoenencollectie gaat uitbreiden vanaf aankomende herfst is in schoenenland inmiddels bekend. Maar het lijkt erop dat de Zweedse modeketen alvast begint met het inspelen op verschillende modetrends. Platte schoenen zoals de sandaal, loafer en slipper keren dit seizoen terug. Hakken, stiletto’s en pumps mogen worden opgeborgen in de kast, want in 2014 draait het allemaal om plat. H&M heeft dat heel goed gezien, geen wonder dus dat het aanbod in platte schoenen overheerst. Je kunt kiezen uit verschillende designs, maar ons oog viel op deze leuke edgy loafers.

Kenmerken

Verkrijgbaar in een donkerblauw reptielenprintje en een beige slangendesign. Beide loafers zijn gemaakt van imitatieleer en kosten € 19,99.