Musthave: Jimmy Choo hoge hakken!

Deze Jimmy Choo hakken zijn een echte musthave voor je schoenenkast! Deze zomer lanceert het luxe schoenenlabel een té gekke high heel. Deze hoge hakken zijn ideaal tijdens een zwoele zomerse avond. Deze rijk gekleurde hoge hakken voorzien van rinkelende munten hebben een hoog hippie gehalte! We love it!

Bohemian Diva 

Met deze hoge hakken aan je voeten verander je direct in een bohemian diva. Door de mix tussen de print, franjes en vrolijke kleurtjes doen deze Jimmy Choo’s je denken aan de tijd van de hippies in de jaren ’70. Je kan eigenlijk gerust zeggen de haute-hippies aangezien deze sandalen alles behalve goedkoop zijn. Deze to die for musthaves kosten namelijk een hoop centen!

Get the look

Wanna get the look? Draag deze hoge hakken van Jimmy Choo met een zwierige maxi dress. Stijl af met een strooien flaphoed, franje tas, grote zonnebril en statement oorbellen voor dé echte bohemian look. Ook leuk met een Little Black Dress. Aangezien de schoenen vrij druk zijn, is de combinatie met een LBD perfect als je de aandacht wil verplaatsten naar je voeten. Want met deze heels sta je gegarandeerd in de schijnwerpers! Een hoge dosis glamour en hippie chic met Jimmy Choo. Hebben, hebben en nog eens hebben!