Havaianas

Havaianas zijn al jaren een hit op het strand en tijdens de hete zomermaanden. Naast Ipanema slippers en Birkenstock zijn Havaianas dé slippers tijdens de warme dagen. Ook kan je ze lekker in huis dragen. Daarnaast staan deze slippers bij eigenlijk alles wat je aantrekt! Een bikini, jeans of kaftan het maakt eigenlijk niet uit, Havaianas slippers zijn altijd goed!

Ben je benieuwd naar het leuke assortiment van Havaianas kijk dan eens op hun website:havaianas.com. Naast Flip Flops vind je hier ook een leuk assortiment van sneakers, loafers en regenlaarzen, sleutelringen en covers voor je mobiel.

Voor verzendkosten naar Nederland betaal je € 6,50. Bestel je drie paar of voor een bedrag boven zestig euro dan betaal je geen verzendkosten.

Een greep uit het enorme assortiment:

Flip Flops in de prijsklasse van € 14 tot € 35

Alles over Havaianas flip flops en slippers. Bekijk hier alles over Havaianas flip flops en slippers. Ontdek alles over Havaianas slippers hier!

Exclusieve collectie in de prijsklasse van € 35 tot € 160

Alles over Havaianas flip flops en slippers. Bekijk hier alles over Havaianas flip flops en slippers. Ontdek alles over Havaianas slippers hier!

Bezoek de Havaianas site, verbaas je over het aanbod en pick your choice zodat ook jij deze zomer met een paar originele Havaianas Flip Flops gezien kan worden.

Flip Flops

Flip flops, ook wel bekend als zori’s, thongs, sandals en nog een heleboel andere namen, zijn open sandalen die in alle denkbare omstandigheden gedragen kunnen worden. Flip flops bestaan uit een zool met een Y-strap die tussen de eerste en tweede teen loopt en rond de zijkant van de voet.  De naam Flip Flop komt van het kletsend geluid wat ze maken als je er op loopt.

Flip Flops bestaan al heel lang en werden door veel culturen in de wereld gedragen; ze gaan zo ver terug als de tijd van de Egyptenaren rond 4.000 voor Christus. Sinds de zestiger jaren van de vorige eeuw werden Flip Flops populair en geassocieerd met het strandleven in California. Ze hoorden bij shorts, badkleding en zomerjurkjes. Later groeide de stijl meer algemeen uit.

Havaianas 

Sinds 1962 worden Havaianas in Brazilië geproduceerd door Alpargatas resulterend in 150 miljoen paar in 2010. Havaianas zijn geïnspireerd op de Japanse zori’s, een sandaal gemaakt van geweven straps en zolen van het stro van rijstplanten. Het voetbed van alle Havaianas zijn dan ook gedecoreerd met een rijstpatroon.

Alpargatas streeft naar milieubewuste productie en doet dit door het reduceren van stroom- en waterverbruik, verantwoord gebruik van materialen in haar producten, ecologisch vriendelijke productielijnen, het recyclen van rubber en PVC en verantwoord afvoeren van afval.