Gucci laarzen: Black Beauty 2014

Het voorjaar staat in het teken van kleur, prints en bloemen maar bij Gucci denken ze daar anders over en gaan ze voor klassiek zwart. Deze Curved leather lace-up ankle boots van Gucci zijn daar het bewijs van! Deze Gucci laarzen zijn afkomstig uit de nieuwe lente collectie van 2014 en zijn allesbehalve lief. Dit voorjaar gaat het Italiaanse modehuis voor fabulous en fierce.

Bootylicious!

Deze Gucci laarzen zijn voorzien van een belangrijk detail, namelijk een enkel decolleté! De laarsjes zijn laag uitgesneden waardoor er een V-hals onstaat op het bovenste gedeelte van de enkel. De killer heel van 12 centimeter voegt er nog een hoge dosis sexieness aan toe en daarmee is alles gezegd! Gelukkig zijn deze booties voorzien van een ingebouwde platformzool voor extra ondersteuning en comfort. Hebben? Deze curvy laarsjes kosten €850 en zijn verkrijgbaar bij Gucci en Netaportercom.

Gucci laarzen: Black Beauty. Alles over de Gucci laarzen van het nieuwe seizoen 2014, Bekijk deze Curved leather lace-up ankle boots met decolleté nu!